Product List




 


1 2 320 21 22


 


Eco-diet and fitness plan

The surprisingly simple way to lose weight fast and get into the shape permanently.

The surprisingly simple way to lose weight fast and get into the best shape of your life – permanently This book clearly outlines a complete and permanent solution It’s a scientifically based and nutritionally sound way of eating based on the same diet our ancestors followed for thousands of years.



 


Lose Weight With Yoga

Take Control of Your Life Easy ebook shows you how
cns_image_1

Yoga Weight Loss Secrets is an ebook featuring a program of natural, healthy and sustained weight loss. With this program you will not lose 30 pounds in 30 days (and then gain it back in five days of binge eating) but you will learn simple exercises and postures, meditation and health tips that will give you healthy weight loss and inner peace that will stay with you for your entire life



 


Hypnosis to change your life

This will lose weight, stop smoking, gain unlimited confidence and motivation.
cns_image_2

Steve G. Jones – Hypnosis Can Help You to Lose Weight, Stop Smoking and Gain Unlimited Confidence And Motivation.



 


Weight Loss Gods Way

Put an end to your out of control eating for good.let gods own timeless wisdom
cns_image_3

Stop Dieting and End Your Out-of-control Eating Forever With God’s Own Permanent Weight Loss SolutionGet lifelong control of your eating God’s Way – from the inside out.Go smoothly and safely to your healthiest weight — and stay there — without drugs, pills, diets, or surgery.Get yourself



 


Mediterranean Diet Secrets.

Find all information you need about the Mediterranean diet and other weight loss techniques. Get high quality articles.
cns_image_4

Finally a diet plan that offers fast and effective weightloss with out the need for pills, supplements or fad diets.


1 2 320 21 22

APA BEZA TONE PLUS DAN TONE EXCEL?

Oleh kerana ramai yang tanya apa beza Tone Plus dengan Tone Excel, saya akan cuba perincikan supaya anda faham. Sebelum anda baca dengan lebih lanjut, anda kena set dalam minda anda.. Kedua-dua program samada Tone Plus atau Tone Excel MEMPUNYAI KELEBIHAN MASING-MASING..

Nak pilih yang mana tu terpulang kepada citarasa masing-masing.. Tepuk dada tanya selera.. Masing2 punya strategi yang tersendiri..
Orait.. Kita terus kepada topik kita.. Saya akan senaraikan perbezaan dan kelebihan Tone Plus dan Tone Excel mengikut pandangan saya.. Jika ada yang anda tidak setuju, saya raikan.. Sebab masing-masing punya hak untuk berikan pandangan.. Tapi kalau ada silap fakta, mohon betulkan saya..
Manfaat asas semua sama, tiada beza antara Tone Plus dan Tone Excel..
Jika Tone Plus dapat data percuma, Tone Excel pun sama..
Jika Tone Plus ada cabutan hadiah BMW, Tone Excel pun sama..

So Apa Beza Tone Plus dan Tone Excel?

1. Umur Syarikat

Anda harus tahu yang Tone Plus dan Tone Excel adalah adik beradik, kedua-duanya dibawah Tone Group. Ahli lembaga pengarah Tone Plus dan Tone Excel adalah orang yang sama.
Tone Excel dilancarkan pada 10 Februari 2010.
Tone Plus dilancarkan pada 19 Oktober 2012.
Walaupun Tone Plus dilancarkan pada 2012, program ini mula mendapat sambutan pada penghujung 2013 selepas penambahbaikan demi penambahbaikan telah dilakukan oleh pihak syarikat. Well done Tone Group!

Kelebihan Tone Excel

Mudah nak closing sebab ahli dah ramai, dah sejuta lebih ahli. Semua orang pun dah kenal Tone Excel. Testimoni pun banyak. Prospek lebih yakin.

Kelebihan Tone Plus

Ahli terkini (awal Mei 2016) melebihi 150,000. Purata 400 pendaftaran ahli baru setiap hari. Maksudnya market masih luas, peluang masih banyak untuk diterokai.

2. Yuran Keahlian

Yuran keahlian untuk menyertai program Tone Plus dan Tone Excel adalah sama iaitu RM98.60 (harga termasuk GST). Yang berbeza ialah belian simkad kedua dan seterusnya selepas menjadi ahli.
Tone Excel beli RM98.60
Tone Plus beli RM78.60

*Ini harga untuk normal member, harga berbeza mengikut pangkat. Rujuk jadual dibawah.

Kelebihan Tone Excel

Tiada isu harga.

Kelebihan Tone Plus

Ahli boleh restok dengan modal yang rendah. Contohnya dengan modal RM786 sahaja ahli dah boleh dapat 10 simkad. Manakala untuk menjadi Service Center hanya bermodalkan RM8,952 sahaja.

3. Untung Runcit

Untung runcit Tone Plus dan Tone Excel sama, iaitu RM20 bagi setiap simkad. Bezanya..
Tone Excel masuk bank.
Tone Plus dapat tunai.

Kelebihan Tone Excel

Ada rekod transaksi kemasukan untung runcit ke dalam bank. Boleh dijadikan testimoni kepada prospek. Prospek lebih yakin Tone Excel boleh buat duit. Contohnya boleh promo kerja dengan gaji 3x sebulan.

Kelebihan Tone Plus

Tak perlu tunggu masuk bank, boleh dapat terus kat tangan apabila prospek bayar. Duit ini boleh digunakan untuk belanja prospek time closing. RM20 dapat full tanpa perlu tolak RM3 caj transaksi bank.

4. Minimum Topup

Setiap ahli Tone Plus dan Tone Excel perlu topup minimum setiap bulan untuk layak dapat komisyen topup.
Tone Excel topup min. RM20 dan RM60
Tone Plus topup min. RM30
,
*Ini topup min. untuk normal member, ia berbeza mengikut pangkat. JC, SC dan PSC topup min RM80, BR dan PBR topup min. RM100.

Kelebihan Tone Excel

Ahli ada pilihan untuk pilih jumlah topup min. mengikut kemampuan. Jumlah komisyen berbeza mengikut jumlah topup min. Rujuk gambar di bawah.

Kelebihan Tone Plus

Hanya satu kadar topup min. yang rendah iaitu RM30, terus layak untuk dapat komisyen 13% tanpa mengira level.

5. Pelan Pemasaran

Yang no. 5 ni antara beza Tone Plus dan Tone Excel yang paling ketara. Anda baca dan faham betul-betul. Untuk pelan pemasaran:
Tone Excel guna Unilevel.

Tone Plus guna Reverse 2up.

Kelebihan Tone Excel

Walaupun komisyen hanya boleh dimakan sehingga level 3, banyak strategi boleh digunapakai seperti strategi ‘sate’. Lihat gambarajah dibawah:

Strategi ni anda kena buka 3 akaun, tak kisah atas nama siapa. Semua atas nama anda sendiri pun boleh. Kalau sayang bini, letak la nama bini satu. Contoh A1, A2, A3.. Dah siap cucuk sate, anda boleh mula rekrut ahli baru (D1 – D7) dan susun semuanya dibawah akaun ketiga anda (A3).

Apabila D1 – D7 topup, ketiga-tiga akaun anda akan dapat komisyen. A1 dapat 13% (sebab D1 – D7 adalah level-3 A1), A2 dapat 3% (sebab D1 – D7 adalah level-2 A2) dan A3 dapat 10% (sebab D1 – D7 adalah level-1 A3). Contoh diatas dengan andaian anda dan semua orang topup min. RM60 setiap bulan. So berapa yang anda dapat. Jom kita kira satu-satu:

Komisyen A1:

Level 1 = [RM60 x 1 (A2) = RM60 x 10%] = RM6.00
Level 2 = [RM60 x 1 (A3) = RM60 x 3%] = RM1.80
Level 3 = [RM60 x 7 (D1 – D7) = RM420 x 13%] = RM54.60
Total = RM62.40

Komisyen A2:

Level 1 = [RM60 x 1 (A3) = RM60 x 10%] = RM6.00
Level 2 = [RM60 x 7 (D1 – D7) = RM420 x 3%] = RM12.60
Total = RM18.60

Komisyen A3:

Level 1 = [RM60 x 7 (D1 – D7) = RM420 x 10%] = RM42

Total = RM42.00

Total Komisyen A1 + A2 + A3 = RM123*

*Perlu ambil kira kos untuk min. topup 3 akaun x RM60 = RM180

Kelebihan Tone Plus

Di Tone Plus, hanya dengan 1 akaun sahaja, tapi strategi fokus direct sponsor. Ambil contoh dengan jumlah network yang sama seperti dalam contoh Tone Excel diatas = 10 orang.

Katakan anda A1, dan anda ada 9 direct sponsor.

Komisyen A1:

9 x RM60 = RM540 x 13% = RM70.20*

*Perlu ambil kira kos untuk min. topup 1 akaun x RM30 = RM30

Ini adalah komisyen pada bulan pertama, sistem Reverse 2up akan bantu kembangkan network anda pada bulan-bulan seterusnya secara INFINITI TANPA HAD LEVEL. Network akan berganda dengan nisbah 1:3 secara automatik. Dengan hanya duplikasi 4 ahli, terus layak komisyen 13% secara infiniti.

Rujuk video ini untuk lebih faham:

6. Pangkat

Tone Excel dan Tone Plus menawarkan laluan kerjaya yang sangat bagus kepada ahli. Ramai yang telah berjaya perolehi pendapatan yang lumayan melalui program ini.
Tone Excel mempunyai 3 pangkat:
1. Junior Center – belian 120 simkad x RM95.60 = RM11,472
2. Service Center – belian 250 simkad x RM94.60 = RM23,650
3. Branch – belian 1,500 simkad x RM89.60 = RM134,400
 
Tone Plus mempunyai 4 pangkat:
1. Service Center – belian 120 simkad x RM74.60 = RM8,952
2. Premium Service Center – belian 250 simkad x RM73.60 = RM18,400
3. Branch – belian 1,500 simkad x RM70.60 = RM105,900
4. Premium Branch – lantikan syarikat (tidak ternilai!)

Kelebihan Tone Excel dan Tone Plus

Tone Group ternyata menyediakan platform dan laluan kerjaya/ bisnes yang terbaik kepada ahli. Beza disini hanyalah pada Premium Branch di Tone Plus. Ianya adalah lantikan syarikat berdasarkan prestasi setiap leader (tak boleh naik melalui belian simkad).

7. Insentif Kepimpinan

Disamping komisyen topup, apabila ahli dah naik ke pangkat-pangkat tertentu, Tone Plus dan Tone Excel akan memberikan insentif kepada mereka sebagai penghargaan kerana membantu memajukan bisnes ini.
Tone Excel membayar overriding kepada leader.
Tone Plus membayar royalti kepada leader.

Kelebihan Tone Excel

Overriding adalah komisyen yang leader (JC, SC, BR) dapat ke atas network masing-masing. Semakin besar network, semakin banyak komisyen. Kadar berbeza-beza mengikut struktur pangkat yang ada dalam network tersebut. Lihat jadual dibawah (Sumber = Borang HQ):

*Branch overriding terkini 5.5%. Boleh override Branch di level 1 = 2% dan di Branch di level 2 = 1%.
Katakan anda Branch, anda layak menerima overriding 5.5% ke atas network anda. Jom kita kira berapa potensi overriding anda. Katakan network anda ada 10,000 ahli. Masing-masing topup RM60.
Kita andaikan dalam network anda, hanya anda seorang yang Branch, tiada Branch lain mahupun Service Center. Ini untuk memudahkan kiraan kerana overriding anda akan berbeza pengiraannya jika ada Branch atau Service Center dalam network anda.
Contohnya gambarajah network dibawah, apabila ada lain-lain pangkat dalam network anda, overriding anda akan diagih-agihkan. Jadi struktur tersebut terlalu subjektif untuk dijadikan contoh.
So potensi overriding anda sebagai Branch solo ialah:
10,000 ahli x RM60 x 5.5% = RM33,000

Kelebihan Tone Plus

Royalti adalah komisyen yang leader (SC, PSC, BR, PBR) dapat ke atas setiap simkad yang diedar tanpa mengira network. Royalti ini tidak akan berkurang sekiranya downline naik pangkat samada sama level atau lebih tinggi daripada anda.

Katakan anda Premium Branch, anda layak menerima royalti 6% ke atas setiap simkad yang diedar (termasuk bukan daripada network anda). Jom kita kira berapa potensi royalti anda. Katakan network anda ada 10,000 ahli. Masing-masing topup RM60.
Potensi royalti anda sebagai Premium Branch:
10,000 ahli x RM60 x 6% = RM36,000
 
 
Selain royalti tidak berkurang apabila downline naik pangkat, leader di Tone Plus juga akan menikmati tambahan komisyen topup apabila mereka naik pangkat. Lihat jadual dibawah:
Katakan anda Premium Branch dan anda menaja direct, anda akan dapat total komisyen 17% + 6% = 23%.
Nak lagi best anda boleh main strategi sate kat sini. Katakan anda ada akaun Premium Branch, Branch, Premium Service Center dan Service Center..
Anda taja direct anda dapat komisyen topup 17% + royalti 6% + 4.5% + 3.5% + 1% = 32%!!!
 
Malah jika fokus kepada royalti sahaja pun anda dah ada 15% ke atas setiap simkad.
 
Lagi satu kelebihan sistem royalti ialah, ahli boleh fokus untuk mengedar simkad walaupun tanpa network. Lihat contoh akaun PSC dibawah, total network yang berdaftar bawah PSC tersebut hanya 4 orang, dan jika dilihat daripada bulan Januari sehingga April 2016, tiada penajaan pun dibuat. Namun pendapatan pasif daripada akaun tersebut tetap berjalan hasil daripada royalti simkad.

Kesimpulan

 
Orait, cukup dulu saya share 7 beza Tone Plus dan Tone Excel serta apa kelebihan masing-masing. Ada lagi beberapa sudut yang saya tak sempat nak sentuh. InsyaAllah ada masa nanti saya update.
So sebagai kesimpulannya saya boleh rumuskan yang kedua-dua program ini memang sangat hebat! Anda pilih yang mana paling sesuai dengan anda dan fokus betul-betul. Kejayaan pasti milik anda. Sehebat manapun sesuatu program tu, kalau kita tak bersungguh-sungguh. Tak kemana juga.. Betul tak?

Apa Itu TonePlus

 

Salam sejahtera…….

Anda ada masa 3 minit..?

Ramai orang pernah dengar TonePlus. Ramai orang pernah diajak untuk join TonePlus. Ramai orang hari2 tengok post pasal Tone Excel di FaceBook. Tapi TIDAK RAMAI yang ingin AMBIL TAHU apa itu TonePlus.

Sebelum anda buat apa2 keputusan tentang TonePlus, anda perlu faham 2 perkara.

Pertama, apa yang anda dapat jika terus guna Simkad biasa.

Kedua, apa yang anda dapat jika bertukar ke Simkad TonePlus.

Saya ingin mengambil masa anda 3 minit saja untuk anda baca coretan berikut. Jangan baca laju2. Baca perlahan-lahan. Baca ayat demi ayat. Mungkin selepas anda membacanya, di sini bermulanya pintu rezeki anda….mudah-mudahn….!

SELAMA BERTAHUN-TAHUN ANDA GUNA HANDPHONE, APA SEBENARNYA YANG ANDA DAPAT ?

Anda hanya boleh buat call, hantar sms dan langgan data internet saja. Itu sahaja. Anda tidak dapat balik duit yang anda topup tiap2 bulan. Duit anda habis begitu aja. Anda terus rugi dan terus rugi sebab anda akan terus guna handphone sampai akhir hayat. Itu baru anda seorang. Belum lagi dicampur isteri, suami, anak2 dan sebagainya.

APA YANG ANDA DAPAT JIKA BERTUKAR KE SIMKAD TONEPLUS?
1. Anda akan dapat Bonus Fast Track. Setiap kali anda register orang lain (isteri, suami, anak, adik beradik, kawan2 dan sesiapa sahaja), anda akan di bayar RM20 setiap seorang yg anda register.

2. Anda akan dapat Bonus Topup. Setiap kali orang yang anda register tadi topup anda akan dapat bonus sehingga 26% setiap kali mereka topup. Mereka pula bukan topup dengan anda, mereka boleh topup dimana-mana sahaja tempat yang biasa mereka topup.

3. Anda akan dapat Bonus Tahun Baru. Setiap kali anda konsisten register orang baru anda akan dibayar tambahan sehingga 20% daripada jumlah Bonus Topup yang anda perolehi.

4. Anda akan dapat Bonus Cash Back. Setiap bulan anda akan topup handphone anda sendiri. Maksudnya anda akan dibayar balik sehingga 7% daripada jumlah yang anda topup setiap bulan.

5. Sebagai tanda penghargaan, semasa kali pertama anda mengaktifkan Simkad Tone Excel, anda akan dapat kredit RM30 PERCUMA dan internet 1GB juga PERCUMA.

6. Setiap kali anda topup RM30, anda akan dapat data internet 1GB PERCUMA.

7. Setiap kali anda topup RM50 pula, anda akan dapat RM70. Ini bermakna akan dapat tambahan RM20 PERCUMA masa berbual.

8. Anda dapat PA Insurans (Insurans Kemalangan) RM50,000 PERCUMA, jika berlaku kematian dan hilang upaya kekal disebabkan oleh kemalangan. Premium tidak perlu dibayar, cukup sekadar anda topup sebulan hanya RM50. Tiada masalah pun, sebab dah memang setiap bulan kita topup.

9. Anda akan dapat point setiap kali anda topup. Point tersebut tiada tarikh luput. Boleh ditukar dengan tiket kapal terbang Airasia, handset, tablet, tiket wayang dan sebagainya. Tak kisah berapa yang anda topup. Contoh jika anda topup RM50 anda akan dapat 120 point. Bayangkan berapa point yang akan terkumpul jika anda guna handphone bertahun2 akan datang.

10. Anda berpeluang menunaikan Umrah PERCUMA. Apabila Bonus Topup anda mencapai RM1300 sebulan (sekali sahaja pada mana2 bulan) anda layak menunaikan umrah PERCUMA.Untuk ahli bukan Muslim boleh tukar dengan wang tunai Rm4,000. (Rujukan http://www.tonegroup.net/toneexcel/images/pdf/Memo%20Pilgrimage%20Trip.pdf)

11. Anda dapat harga diskaun istimewa sehingga 30% bila anda menginap di Tune Hotel seluruh negara.

12. Anda layak menyertai Cabtuan Bertuah mingguan, bulanan dan tahunan. Pelbagai hadiah bakal menjadi milik anda seperti handphone, tablet, wang tunai, kereta dan macam2 lagi.

Sekarang cuba anda fikir-fikirkan.

Anda TIDAK DAPAT apa-apa jika anda terus berdegil untuk terus guna simkad lama anda. Anda akan terus rugi dan terus rugi sebab anda akan tetap guna hp hingga akhir hayat.
Bertukarlah ke Simkad Tone Excel sekarang!!. Jangan risau, no handphone anda boleh dikekal kan dan yang paling best macam2 manfaat akan anda perolehi.

Minat atau tidak bukan persoalannya. Sebab sama ada anda join atau tidak, minat atau tidak minat, ANDA TETAP GUNA HANDPHONE DAN TETAP KELUAR DUIT SETIAP BULAN.
Anda tak perlu beralih bisnes. Anda tak perlu tukar kerjaya. Anda tak perlu tukar apa-apa. Bisnes apa pun yang anda buat sekarang anda teruskan sebab anda tetap guna handphone. Anda hanya perlu TUKAR SIMKAD.

daftar-sekarang

 

Buat Duit Guna Handphone

Pernahkah anda terfikir, berapa lamakah lagi anda akan menggunakan handphone anda?

Berapa ramai di kalangan keluarga dan kenalan anda yang menggunakan handphone?

Berapa banyak yang telah anda belanjakan untuk penggunaan handphone anda ?

Salam Sejahtera pengunjung setia blog ini….!

Pertamanya saya mengucapkan terima kasih kerana melayari blog ini.Izinkan saya memperkenalkan kepada anda semua satu peluang untuk menjana pendapatan sampingan yang cukup menarik dan berbaloi kepada anda semua yang saya boleh ringkaskan program ini sebagai 3 M, iaitu Murah, Mudah & Mampu.

Baiklah rakan-rakan semua….!

Penggunaan telefon bimbit di masa kini telah pun menjadi satu keperluan bukan lagi kemahuan. Tanpa mengira status mau pun peringkat usia semua orang pasti memiliki sekurang-kurangnya sebuah telefon bimbit. Dimasa yang sama penggunaan telefon bimbit juga telah menjadi satu liabiliti @ bebanan kepada pengguna. Kini tidak lagi, Tone Excel dengan kerjasamaTune Talk Mobile Prepaid memperkenalkan satu simkad pintar dan yang pertama seumpamanya di dunia yang di kenali dengan Tone Excel WoW Referral Program yang telah terbukti berjaya merubah kehidupan saya dan ramai rakan-rakan di luar sana yang menggunakan sim kad ini di Malaysia.

Kini, saya dengan bangga dan ikhlas berani mengatakan bahawa telefon bimbit saya bukan lagi bebanan sebaliknya pendapatan selama hampir 5 tahun.

Dengan kenaikan kos sara hidup yang tidak dapat dielakkan,saya rasa ini lah satu-satunya peluang keemasan untuk anda mencari satu pendapatan sampingan disamping membantu keluarga dan rakan-rakan anda yang lain keluar dari kemelut ini. Dalam erti kata lain,inilah salah satu peluang terbaik untuk memperkasakan ekonomi kita semua.

Sila layari link yang saya sertakan disini untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana telefon bimbit anda akan bertukar menjadi mesin duit anda.

Setelah membaca testimoni rakan-rakan seperjuangan saya,adakah anda akan mengambil masa yang lama untuk bertindak ?

Adakah RM 90 merupakan satu risiko untuk anda ?

Rakan -rakan sekalian,

Kejayaaan anda dalam program ini bergantung kepada sejauh mana anda menguasai dan dapat menerangkan kepada kenalan anda tentang “3K” yang ada pada Tone Excel WoW ini !!!

*Konsep

1. Jadikan telefon bimbit anda pendapatan bukan bebanan!

2. Bukan nak guna yang murah@jimat sebaliknya nak guna “free” !

*Kelebihan

1. Menjana pendapatan

2. Perlindungan Insuran Takaful 50K

3. Big Point yang boleh di tebus dengan:

– Tiket Penerbangan Air Asia

– Tune Hotel

– Handphone

4. Pendapatan anda boleh di warisi.

5 Rebat tunai 3% untuk topup anda sendiri.

*Kekuatan

Di sokong oleh syarikat yang kukuh :-

Tune Group Sdn Bhd

Celcom Axiata Bhd

Tone Group Sdn Bhd

Walaupun saya tidak mempunyai sebarang latar belakang networking bisnes, mlm@insuran sebelum ini,namun…saya berjaya menikmati buah kejayaan melalui program ini sekurang-kurangnya komisyen yang saya terima setiap bulan kini boleh menampung perbelanjaan topup handphone saya dan juga anak-anak,saya amat yakin tidak lama lagi kita sama-sama boleh mencapai “financial freedom” yang menjadi impian semua orang….mudah-mudahan!

statement-maybank

Apa tunggu lagi…Jom Jadi Pengguna yang Bijak..Bukan yang Setia !!!
Daftar dan dapatkan laman promosi PERCUMA anda sekarang juga.

daftar-sekarang