News Stories

Software Hantu Facebook

hantu
BAGAIMANA SAYA BINA “KOLAM PELANGGAN”
YANG MENGHASILKAN RM15K SEBULAN DENGAN GROUP FB 
BERJUMLAH 25K PELANGGAN 
MENGGUNAKAN  SOFTWARE HANTU
==============================
Kenapa Perlu buat Kolam Pelanggan
——————————————-
Apa maksud kolam pelanggan ni…?
Saya buat 1 group fb yang mana hanya saya sahaja
yang boleh “post” di group tersebut.
Jadi…
takkan ada iklan lain selain iklan saya yang ada di situ…
bila saya nak buat sale just post iklan
dan tunggu PM dari ahli group tersebut… Bestkan…!!
Tapi AWAS… kurangkan post iklan dan 
banyakkan post yang boleh buat 
Pelanggan suka nak komen di group tu…
Bagaimana sale dari group tersebut…?
He..he… ni yang best… sekali buat iklan…
Sale boleh capai hingga 20 sehari…
Kalau untung 1 barang
RM50 x 20 pelanggan = RM1000 sehari
15 hari x RM1000 = RM15k sebulan
OK tak…?
———————————
Jadi… Bagaimana saya bina kolam dengan Software Hantu ni…
dan kenapa kena guna software hantu ni…?
Dengan software hantu ni saya boleh :-
Pilih “targeted pelanggan”
mengikut niche atau market pelanggan yang tepat
dengan cara cari group yang berkaitan dengan tudung,
atau skodeng page pesaing. he..he..he..
Auto sistem dengan 1 klik atau jadualkan…
saya set auto add friend,auto komen,
auto post,auto invite ke group yg saya buat.
herm… BEST… kan…!!
Saya boleh jadualkan post hanya
dengan setup dan tinggal
lagi BEST…kan…kan..kan…!!
Sebagai contoh saya jual tudung,
jadi saya boleh search group atau page yang berkaitan
dengan tudung dan saya boleh greb
orang yang ada di group dan page tersebut.
lepastu saya add friend mereka secara auto…
sudah tentu guna Software Hantu tu.
MACAM MANA…? BEST KE BEST…?
.
OK… saya bagi tips macam mana saya setup
“KOLAM PELANGGAN” NI…
.
step 1: buat 5 akaun fb
step 2: add friend 5k ke setiap akaun fb tu
step 3: Bina angagement dengan mereka di akaun tersebut
       1. Like post mereka
       2.post benda yang mereka suka baca
       3. PM mereka (kalau rajin la) tanda perkenalan
step 4: buat group fb (kolam Pelanggan)
step 5: Add mereka ke group (kolam Pelanggan)
step 6: buat post
       1. post tentang produk… bukan menjual ya..(10 post)
       2. post selangkan 5 post informasi, 1 post iklan setiap hari
>>>>DONE<<<<
Jadi…apa nak buat lepas tu…?
TUNGGU MEREKA PM UNTUK BUAT BAYARAN SAAJAA….
BEST…BEST..BEST… Software Hantu ni…
sebab jimat masa, tenaga, duit…
herm…rugi kalau tak dapatkan software ni…
So… kalau korang nak dapatkan software ni

Leave a Reply